Kolleweidenhof

Dierencrematorium en -begraafplaats in Gelderland

Kolleweidenhof in Heelweg is een dierencrematorium en -begraafplaats in Gelderland. Wij helpen u met veel respect afscheid te helpen nemen van uw geliefde huisdier. Als u op zoek bent naar een crematorium voor dieren, bieden wij een serene omgeving voor deze moeilijke momenten. Ons huisdierencrematorium is niet alleen een baken van troost en herdenking voor inwoners van Gelderland, maar ook vanuit andere provincies staan onze deuren open. Dankzij de gunstige ligging, is ons dierencrematorium ook makkelijk te bereiken vanuit steden als Deventer, Enschede en Hengelo, waardoor wij een brede regio van dienst kunnen zijn.

Dieren zijn onze speelkameraden, ons gezelschap, onze bewakers van huis en haard. Een goede verzorging uit zich in genegenheid. Dieren maken mensen blij, elke dag opnieuw. Iemand zei het ooit: “Hoe meer ik naar mensen kijk, hoe meer ik van dieren ga houden.”

Een gedenkwaardig afscheid voor uw huisdier in ons dierencrematorium

De eerste stap om het verlies van uw trouwe huisgenoot te verwerken, is het organiseren van een gedenkwaardig afscheid. Als crematorium voor dieren begrijpen we hoe belangrijk het is om grote inspraak te hebben in het afscheidsproces. Daarom geven de medewerkers van ons huisdierencrematorium en -begraafplaats u de gelegenheid en de ruimte om uw wensen kenbaar te maken en alles zorgvuldig te overleggen. Als huisdierencrematorium en -begraafplaats, bieden we u de mogelijkheid om te kiezen tussen een begrafenis of crematie voor uw huisdier. Na de crematieprocedure heeft u de optie om de as terug te ontvangen of te laten uitstrooien op onze strooiweide. Het is voor ons van belang dat u terugkijkt op een waardig afscheid, waarbij het ons crematorium voor dieren als een plek van troost en herinnering dient, zodat u hier met een fijn gevoel aan terugdenkt.

 

Ons huisdierencrematiorium is gelegen in een mooie landelijke omgeving

Ons huisdierencrematorium en -begraafplaats is gelegen in de mooie landelijke omgeving van het buurtschap Heelweg, vlak bij Varsseveld. Het gebouw bevat naast een crematorium voor dieren en een werkruimte, twee opbaarruimtes waar u in alle rust nog afscheid kunt nemen van uw huisdier. In de ontvangstkamer kunnen uw wensen en de mogelijkheden besproken worden. Het terrein van ons huisdierencrematorium, waar de strooiweide, de huisdierenbegraafplaats en de urnenmuur zich bevinden, is zeven dagen per week van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk. Hier heeft u de gelegenheid om uw huisdier in alle rust te gedenken.

Laat ons de crematie of begrafenis van uw huisdier verzorgen

Onze medewerkers begrijpen uw verdriet bij het verlies van een huisdier. Ons dierencrematorium in Gelderland begeleidt u graag naar een waardig en respectvol afscheid voor uw geliefde metgezel. Laat ons de zorg dragen voor het afscheid van uw huisdier, bijvoorbeeld de crematie van uw hond, waarbij we elke stap met zorg en aandacht benaderen. Als crematorium voor dieren streven we ernaar om een serene en respectvolle laatste rustplaats te bieden. Ons huisdierencrematorium is daarnaast goed bereikbaar vanuit steden als Deventer, Enschede en Hengelo, waardoor we een brede regio kunnen bedienen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best Wordpress Popup PluginKolleweidenhof